Rasvjeta vjenčanja stari

[horizontalsection-image image=”http://www.sing-audio.com/wp-content/uploads/2015/01/1907399_594399174009878_2558678876351797716_n.jpg” parallax=”true” overlay=”” overlayopacity=”5″ textcolor=”text-light” pdtop=”200″ pdbottom=”200″]Rasvjeta za vjenčanja je postala neizostavan dio na svakoj svadbenoj svečanosti. Specijalni efekti koji se postižu rasvjetom fasciniraju i stariju i mlađu generaciju.[/horizontalsection-image]

 

[alert color=info]Bojanje prostora[/alert]
Kako bi prostor koji ste odabrali za svadbenu svečanost učinili još ljepšim, nudimo vam uslugu bojenja prostora. Rasvjeta za bojanje postora svakom prostoru daje novu dimenziju ljepote bilo da se radi o klasničnoj sali za vjenčanja, restoranu, šatoru, bazenu i vanjskom prostoru neovisno o njihovoj veličini. Riječ je o ambijentalnoj, indirektnoj rasvjeti koja cijeli prostor „obavija“ u lagane nijanse vama najdražih boja, te ga na taj način čini posebnim i romantičnim. Bojenje prostora se obavlja pomoću vrhunske LED Touring rasvijete proizvedene u americi.

[alert color=info]Rasvjeta za plesni podij[/alert]
Posebnu atmosferu na plesnom podiju postići ćete rasvjetom koja će sama privući i one najsramežljivije da pokažu svoje plesno znanje i zabave se na Vašem vjenčanju. Rasvjeta za plesni podij predstavlja dinamičnu komponentu rasvjete na vjenčanju. Za razliku od bojenja prostora, odnosno ambijentalne rasvjete koja je lagana, diskretna i nevezana za ostala događanja na vašem vjenčanju, rasvjeta za plesni podij usklađena je s glazbom za koju je zadužen Light tehničar. Brzina kretanja zraka po plesnom podiju, njihove boje, efekti, odnosno uzorci, prilagođeni su različitim plesnim ritmovima. Rasvjetu za plesni podij vršimo pomoću “inteligentne rasvjete” odnosno “Moving Head-ova” LED tehnologije i LED Over uređaja.

[alert color=info]Svjetlosna dekoracija[/alert]
Na raspolaganju vam je cijeli niz dekorativne rasvjete kojom možemo osvijetliti određene detalje u prostoru, istaknuti cvjetne aranžmane, dekorirati prostor svjetlosnim uzorcima ili obojiti stol mladenaca. Svjetlosna čarolija ne mora biti ograničena samo na interijer. Ulaz, pročelje ili detalj prirode, također mogu biti osvijetljeni. Kao i kod drugih usluga, i tu je vrlo važno znati prepoznati vaše želje i vizije kako bi na taj dan sve bilo savršeno.

[alert color=info]Specijalni efekti[/alert]
Određeni trenuci vašeg vjenčanja zaslužuju biti posebno naglašeni i u tu svrhu nudimo vam nekoliko specijalnih efekata.
Svjetlosni top za praćenje – ovom rasvjetom posebno naglašavamo upravo Vas pri ulasku u salu, Vaš prvi ples, rezanje torte…
Balončići – uređaj koji će Vaš prvi ples posebno naglasiti. Tekućina koja se koristi je specijalna tekućina za takvu vrstu uređaja te ne moči podove, ne ostavlja mrlje na vjenčanici i svečanim odijelima.
Niski podni dim – poseban efekt magle koji će kod prvog zajedničkog plesa mladenaca stvoriti posebnu atmosferu na cijelom plesnom podiju.
Dim mašina (gusti dim) i Hazer mašina (rijetki dim)
Disco kugla velikog promjera koja pomaže pri stvaranju vrhunskog svjetlosnog efekta
Aqua Efect (Svjetlosni efekt vode)

[alert color=info]Laserska projekcija[/alert]
Laserska projekcija koja stvara još veću dinamiku i svjetlosni efekat koji će ostaviti bez daha svakog vašeg gosta. Laserskom projekcijom možemo ispisivati Vaša imena na zahtjev, te raditi razne animacije poput osvjetljavanja cijelog stropa sa srcima, zvijezdicama itd. Lasersku projekciju je moguće raditi u svim bojama te nije štetna za Vas i vaše goste.

[alert color=info]Dodatne usluge[/alert]
Najam razglasa Najam pozornice (nerijetko je pozornica u dvorani premala ako ste uzeli npr. i bend i tamburaše pa postoji potreba da se bina proširi za nekoliko m2). DJ za sve prigode, bilo da se radi o privatnom domijenku, djevojačkoj/momačkoj večeri ili samom vjenčanju. Vrhunskog poznavanja glazbe i vrhunskim iskustvom.

[alert color=confirm]Info[/alert]
Svi svjetlosni uređaji spadaju u kategoriju “inteligentne rasvjete” te su povezani preko JANDS konzole te moguće ih je zasebno kontrolirati. Metalni stalci su sakriveni ukrasnim dekorativnim navlakama koje se mogu dodatno svjetlosno obojati. Za potpuni svjetlosni doživljaj pobrinuti će se light tehničar koji će na Vašem vjenčanju biti prisutan cijelu noć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *