Bojanje prostora

Kako bi prostor koji ste odabrali za svadbenu svečanost učinili još ljepšim, nudimo vam uslugu bojenja prostora. Rasvjeta za bojanje postora svakom prostoru daje novu dimenziju ljepote bilo da se radi o klasničnoj sali za vjenčanja, restoranu, šatoru, bazenu i vanjskom prostoru neovisno o njihovoj veličini. Riječ je o ambijentalnoj, indirektnoj rasvjeti koja cijeli prostor „obavija“ u lagane nijanse vama najdražih boja, te ga na taj način čini posebnim i romantičnim. Bojenje prostora se obavlja pomoću vrhunske LED Touring rasvijete proizvedene u americi.

Posebnu atmosferu na plesnom podiju postići ćete rasvjetom koja će sama privući i one najsramežljivije da pokažu svoje plesno znanje i zabave se na Vašem vjenčanju. Rasvjeta za plesni podij predstavlja dinamičnu komponentu rasvjete na vjenčanju.

Specijalni efekti

Određeni trenuci vašeg vjenčanja zaslužuju biti posebno naglašeni i u tu svrhu nudimo vam nekoliko specijalnih efekata.

Balončići, uređaj koji će Vaš prvi ples posebno naglasiti. Tekućina koja se koristi je specijalna tekućina za takvu vrstu uređaja te ne moči podove, ne ostavlja mrlje na vjenčanici i svečanim odijelima.

Dim mašina, (gusti dim) i Hazer mašina (rijetki dim)

20

Godina iskustva

150+

Orađenih vjenčanja

DJ za sve prigode, bilo da se radi o privatnom domijenku, djevojačkoj/momačkoj večeri ili samom vjenčanju. Vrhunskog poznavanja glazbe i vrhunskim iskustvom.